Waar gaat je vraag over?

Slimme vragen van de week

Met de gratis Vrijopnaam-app kun je op elk moment van de dag live zien hoeveel zonnestroom jouw Paneelopnaam op dat moment opwekt en hoeveel kWh je al hebt opgebouwd. Daarnaast tonen we op de jaarnota duidelijk hoeveel jouw Panelenopnaam hebben opgewekt. We garanderen een minimale opbrengst van 250 kWh per jaar per Paneelopnaam.

Jazeker! De bron van energie is licht, en dit hoeft niet per se direct invallend zonlicht te zijn, maar kan evengoed om diffuus (zon)licht gaan. Wel is het zo dat in de volle zon de opbrengst hoger is. De opbrengst wordt daarnaast bepaald door de temperatuur van het zonnepaneel. Hier geldt hoe kouder hoe beter. Veel zonlicht op een koude dag geeft zodoende het beste resultaat.

Vrijopnaam is een energieleverancier. Je kan bij ons je stroom en eventueel gas kopen. Naast het kopen van zonnestroom uit Nederland, kan je bij Vrijopnaam ook kiezen om je stroomverbruik zelf op te wekken. Met een zonnepaneel in één van de zonneparken van Vrijopnaam. Leuk, duurzaam en voordelig. We leggen dus geen panelen op je eigen dak, we bouwen wel zonneparken.

Ps. wist je dat zo’n 70% van de huishoudens geen of geen geschikt dak heeft voor zonnepanelen?

Nee. Wij verzorgen het onderhoud, reparatie en de verzekering van je Paneelopnaam. Geen gedoe en zorgeloos voor jou.

Staat jouw slimme vraag er niet tussen?

Stuur ons een e-mail en we beantwoorden je e-mail uiterlijk de volgende werkdag.

Bel naar 085 - 05 16 881 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op